2017-05-31 06:50Pressmeddelande

Textile Fashion Center får ny outfit på www.textilefashioncenter.se

Äntligen är det dags att lansera husets nya gemensamma plattform- Textile Fashion Centers nya hemsida. Under 2016 genomfördes ett gemensamt utvecklingsarbete i huset, kallat Dressed for Success, med målet att nå en gemensam vision för Textile Fashion Center. Ytterligare del arbetet har varit att ta fram en ny hemsidan för huset som nu är redo att lanseras, gjord tillsammans med byrån Brainforest.

Nya hemsidan är uppbyggd med en talande headerbilder och inledande text som beskriver kategorierna affärsutveckling, forskning, utbildning, möten, uppleva samt mat & dryck. Hemsidan ska göra det enkelt att navigera till de verksamheter som finns representerade i huset och till deras egna hemsidor. Samtidigt som besökaren ska få en överskådlig bild av vilka publika evenemang som sker i närtid i huset.

Välkommen till nya http://textilefashioncenter.se/


Om Textile Fashion Center

Textile Fashion Center är en utvecklings- och innovationsmiljö i centrala Borås. Basen för centret är ett tiotal verksamheter inom Borås Stad och Högskolan i Borås som verkar i skärningspunkten mellan näringsliv, offentlig sektor, utbildning & forskning, kultur samt invånare & besökare. Visionen är att vara Europas ledande center för hållbar utveckling och innovation inom textil och mode. Textile Fashion Center öppnade 2014 i en renoverad 100 år gammal textilfabrik där den industriella arkitekturen med varsam hand bevarats och blivit grunden för en inspirerande och attraktiv miljö för affärsverksamhet, lärande, kreativitet och nätverkande.