2014-12-09 11:18Pressmeddelande

State of Drama spelar för Musikhjälpen

I samband med Textile Fashion X-mas, julmarknad i Textile Fashion Center 13-14 december, kommer Boråsbandet State of Drama under lördagen gör en akustisk spelning på restaurang The Company. Spelningen görs till förmån för P3:s Musikhjälpen som i år går av stapeln i Uppsala 8-14 december.

"Vi blev väldigt glada när Thierry och Nathalie på The Company ställde frågan, alla i bandet ser fram mot giget. Vi tycker att Musikhjälpen gör ett fantastiskt jobb och kan vi bidra till att det samlas in mer pengar till forskning för att stoppa spridningen av HIV så är det klart man ställer upp", säger Emil Gullhamn sångare i State of Drama.

Det kommer pågå aktiviteter i Textile Fashion Center från kl 12 med julmarknad, unik shopping hos Fashion Gallery och fritt inträde på Textilmuseet. Lördagen avslutas med välgörenhetskonserten på The Company med State of Drama, Mathias Melo och dansare från Femme Fusion. Lagkaptenen i Elfsborg kommer vara på plats och har med sig signerade matchtröjor till försäljning på den auktion som kommer hållas till förmån för Musikhjälpen under eftermiddagen. Där auktioneras även bidrag från bl.a. Borås Basket och Borås Djurpark ut. Personalen på The Company skänker sina löner för dagen till insamlingen och bjuder alla besökare på fika så långt lagret räcker.

"Tack vare våra sponsorer kan vi bjuda på lussefika och skumtomtar . Vi ser fram mot mycket folk och fyllda bössor ", säger Nathalie Olofsson på The Company, initiativtagare till insamlingen.

För mer information kontakta: The Company's insamlingsaktiviteten till förmån för Musikhjälpen pågår lördag kl 15-18.

Julmarknaden Textile Fashion X-mas pågår lördag-söndag kl 12-16. För mer information kontakta:;

Nathalie Olofsson The Company nathalie@thecompany.se 0736-89 18 13

eller

Patrik Wermelin Projektledare evenemang/destinationsutveckling BSTFC AB patrik@textilefashioncenter.se 0734-15 38 64


Om Textile Fashion Center

Textile Fashion Center är en utvecklings- och innovationsmiljö i centrala Borås. Basen för centret är ett tiotal verksamheter inom Borås Stad och Högskolan i Borås som verkar i skärningspunkten mellan näringsliv, offentlig sektor, utbildning & forskning, kultur samt invånare & besökare. Visionen är att vara Europas ledande center för hållbar utveckling och innovation inom textil och mode. Textile Fashion Center öppnade 2014 i en renoverad 100 år gammal textilfabrik där den industriella arkitekturen med varsam hand bevarats och blivit grunden för en inspirerande och attraktiv miljö för affärsverksamhet, lärande, kreativitet och nätverkande.