2014-12-12 12:52Pressmeddelande

Julklappsinsamling i Textile Fashion Center 2014

Inför jul samlar Textile Fashion Center in klappar till hemlösa EU migranteroch flyktingar i Borås, som kommer delas ut i samarbete med Pingstkyrkan både innan och efter jul. Vad som efterfrågas är hela, rena och varma ytterkläder, skor, oanvända underkläder och diverse hygienartiklar.

”Det känns angeläget att göra vad man kan för att hjälpa till nu i vintertid och vi ber därför boråsarna att bidra med sådant som dessa utsatta människor är i behov av. Textile Fashion Center ligger centralt och det är lätt att komma förbi och lämna sina bidrag” säger Matilda Simon Ekström, marknadskoordinator på Borås Stad Textile Fashion Center AB.

Allmänheten kan komma och lägga sina klappar, märkta med innehåll, under granen i entréhallen i Textile Fashion Center fram till den 19 december. Huset är öppet vardagar kl 7-20 och helger kl 12-16.

För information kontakta: Matilda Simon Ekström MARKNADSKOORDINATOR BSTFC AB, Textile Fashion Center, matilda@textilefashioncenter.se MOBIL +46 723 86 94 91


Om Textile Fashion Center

Textile Fashion Center är en utvecklings- och innovationsmiljö i centrala Borås. Basen för centret är ett tiotal verksamheter inom Borås Stad och Högskolan i Borås som verkar i skärningspunkten mellan näringsliv, offentlig sektor, utbildning & forskning, kultur samt invånare & besökare. Visionen är att vara Europas ledande center för hållbar utveckling och innovation inom textil och mode. Textile Fashion Center öppnade 2014 i en renoverad 100 år gammal textilfabrik där den industriella arkitekturen med varsam hand bevarats och blivit grunden för en inspirerande och attraktiv miljö för affärsverksamhet, lärande, kreativitet och nätverkande.