2016-01-11 08:54Pressmeddelande

Julgransplundring i Textile Fashion Center under årets första Textiltorsdag

I Textile Fashion Center rivstartar vi året med det nya konceptet Textiltorsdagar. Varje torsdag är det kvällsöppet på Textilmuseet, i Fashion Gallery och i restaurang, café, vinbar och så småningom även pub. Andra torsdagen varje månad kommer bjuda på spännande seminarier, samtal och mötesplatser för såväl allmänhet som företagare och studenter samt kvällsöppet i Smart Textiles Showroom.

Torsdag 14 januari kl 16-19 blir det julgransplundring där alla som vill får hjälpa till att plocka ner slipsgranen och ta en slips med sig hem. Passa dessutom på att hälsa på den hemvändande kocken Johan Engström över lite tilltugg i vinbaren.


Om Textile Fashion Center

Textile Fashion Center är en utvecklings- och innovationsmiljö i centrala Borås. Basen för centret är ett tiotal verksamheter inom Borås Stad och Högskolan i Borås som verkar i skärningspunkten mellan näringsliv, offentlig sektor, utbildning & forskning, kultur samt invånare & besökare. Visionen är att vara Europas ledande center för hållbar utveckling och innovation inom textil och mode. Textile Fashion Center öppnade 2014 i en renoverad 100 år gammal textilfabrik där den industriella arkitekturen med varsam hand bevarats och blivit grunden för en inspirerande och attraktiv miljö för affärsverksamhet, lärande, kreativitet och nätverkande.


Kontakt

Frida Stålhandske
Producent
Frida Stålhandske