2018-04-06 09:00Pressmeddelande

FashionDAYS återkommer igen- save the date!

null

Den 30 maj - 2 juni 2018 genomförs FashionDAYS i Textile Fashion Center. Det utlovas modevisningar, shopping, intressanta föreläsningar, utställningar, guidade visningar och massor av inspiration.

FashionDAYS är ett event som syftar till att stärka regionen inom mode, textil och design och har förekommit i olika skepnader sedan starten 2009. I år genomförs FashionDAYS med organisationen Marketplace Borås i spetsen och verksamheterna på Textile Fashion Center hakar på denna publika händelse. Centrat kommer fyllas av aktiviteter under fyra dagar riktade till dels näringslivet med framför allt till allmänheten.

På www.fashiondays.nu kan du läsa mer. Där släpps även det officiella programmet i slutet av april.

För mer information kontakta:

Katarina Oscar, Marketplace Borås

Telefonnummer: 0733 44 77 15

Textile Fashion Center är en mötesplats i en kreativ miljö för människor, affärer, kulturer, studenter, kreatörer, nyfikna, unga och gamla. Ett kluster för att inspirera människor till att våga göra drömmar till verklighet. 

Grundidén bygger på att innovativa processer bäst sker i samspel mellan företag, akademi och samhälle. Här finns potential för nya affärer, företag, produkter och forskningsresultat men också för ytterligare kvalitativ utbildning och samarbete mellan kultur och utbildning genom samlokalisering.
De verksamheterna som verkar i Textile Fashion Center utgör en enorm kunskapsbank med allt ifrån expertkompetens till utbildningar och forskning i framkant.

Textile Fashion Center är en plats för modevisningar, kulturarrangemang, affärsutveckling, utställningar, event, möten, middagar samt utbildning.

Tre parter bildar basen för klustret; Borås Stad, Högskolan i Borås och det samlande näringslivet i Boråsregionen. 


Om Textile Fashion Center

Textile Fashion Center är en mötesplats i en kreativ miljö för människor, affärer, kulturer, studenter, kreatörer, nyfikna, unga och gamla. Ett kluster för att inspirera människor till att våga göra drömmar till verklighet. Grundidén bygger på att innovativa processer bäst sker i samspel mellan företag, akademi och samhälle. Här finns potential för nya affärer, företag, produkter och forskningsresultat men också för ytterligare kvalitativ utbildning och samarbete mellan kultur och utbildning genom samlokalisering. De verksamheterna som verkar i Textile Fashion Center utgör en enorm kunskapsbank med allt ifrån expertkompetens till utbildningar och forskning i framkant. Textile Fashion Center är en plats för modevisningar, kulturarrangemang, affärsutveckling, utställningar, event, möten, middagar samt utbildning. Tre parter bildar basen för klustret; Borås Stad, Högskolan i Borås och det samlande näringslivet i Boråsregionen.


Kontakt

Git Guldare
Samordnare
Git Guldare