2015-03-05 10:02Pressmeddelande

FashionDAYS 24-25 april!

24-25 april är datumen för FashionDAYS 2015 i Textile Fashion Center. Vi utlovar modevisningar, shopping, intressanta föreläsningar, utställningar, guidade visningar och massor av inspiration. Under FashionDAYS sker bland annat öppnandet av Lars Wallins utställning Fashion Stories på Textilmuseet, som visar designerns fantastiska resa som en av Sveriges genom tiderna största modeskapare.

FashionDAYS är ett event som syftar till att stärka regionen inom mode, textil och design och har förekommit i olika skepnader sedan starten 2009. I år genomförs FashionDAYS som ett gemensamt event i Textile Fashion Center där alla verksamheter i huset går samman för att fylla 2 dagar med aktiviteter för såväl näringslivet som allmänheten.

”Traditionellt är mode/textil/designveckorna endast öppna för branschen. Det vill vi genom FashionDAYS ändra på och bjuder därför in alla!” säger Sarah Norving, projektledare för FashionDAYS.

www.fashiondays.nu kan du läsa mer. Där släpps även det officiella programmet i slutet av mars. För mer information kontakta Sarah Norving, Marketplace Borås, 0702 52 77 54


Om Textile Fashion Center

Textile Fashion Center är en utvecklings- och innovationsmiljö i centrala Borås. Basen för centret är ett tiotal verksamheter inom Borås Stad och Högskolan i Borås som verkar i skärningspunkten mellan näringsliv, offentlig sektor, utbildning & forskning, kultur samt invånare & besökare. Visionen är att vara Europas ledande center för hållbar utveckling och innovation inom textil och mode. Textile Fashion Center öppnade 2014 i en renoverad 100 år gammal textilfabrik där den industriella arkitekturen med varsam hand bevarats och blivit grunden för en inspirerande och attraktiv miljö för affärsverksamhet, lärande, kreativitet och nätverkande.