2015-04-02 10:16Pressmeddelande

FashionDAYS - 64 aktiviteter på två dagar!

FashionDAYS 2015 ger dig 64 anledningar till varför du ska vara på plats i Textile Fashion Center den 24-25 april. Det blir modevisningar, shopping i Fashion Gallery och från husets tillverkande företag, mat & dryck, möjlighet att besöka de olika verksamheterna och gå en guidad visning i huset för att nämna några.

För den som befinner sig i Textile Fashion Center 24 april finns möjlighet till speedvägledning för att diskutera företagsidéer och bolla tankar, det blir frukostmöte med Greger Hagelin, visionären, skateboardåkaren och mannen bakom klädmärket WeSC, Den stora vävoperan bjuder på ett musikalisk framtändande om konsumtion, tradition, passion och medmänsklighet och dagen avrundas med ”After Fashion”, live dj och en stor dos inspiration från Daniel Mendoza, grundare av Good News Magazine, om att följa sitt hjärta och göra verklighet av drömmar.

Lördagen 25 april är det vernissage av utställningen Fashion Stories på Textilmuseet med Lars Wallin som själv finns på plats under dagen. Inne på Textilmuseet blir det även bakom-kulisserna visningar, workshops och modevisningar. Testa modekunskaperna under en härlig helglunch med Fashion Quiz och upplev allt spännande som händer i huset.

Programmet är nu släppt på www.fashiondays.nu och kommer från och med 9 april finnas att hämta ut i Textile Fashion Centers eller på Turistbyrån.

Kontakt Sarah Norving, sarah@marketplaceboras.se, 0702527754


Om Textile Fashion Center

Textile Fashion Center är en utvecklings- och innovationsmiljö i centrala Borås. Basen för centret är ett tiotal verksamheter inom Borås Stad och Högskolan i Borås som verkar i skärningspunkten mellan näringsliv, offentlig sektor, utbildning & forskning, kultur samt invånare & besökare. Visionen är att vara Europas ledande center för hållbar utveckling och innovation inom textil och mode. Textile Fashion Center öppnade 2014 i en renoverad 100 år gammal textilfabrik där den industriella arkitekturen med varsam hand bevarats och blivit grunden för en inspirerande och attraktiv miljö för affärsverksamhet, lärande, kreativitet och nätverkande.