2014-05-09 07:51Pressmeddelande

Anders Wendin a.k.a. Moneybrother ersätter Daniel Adams Ray vid utomhuskonserten fredag kväll på Textile Fashion Centers innergård

Anders Wendin a.k.a. Moneybrother ersätter Daniel Adams Ray vid utomhuskonserten fredag kväll på Textile Fashion Centers innergård. Den 23 maj invigs Textile Fashion Center. Daniel Adams-Ray som skulle ha spelat på invigningen har tyvärr fått förhinder och kommer inte kunna medverka på utomhuskonserten. Ersätter gör Anders Wendin a.k.a. Moneybrother. Naomi Pilgrim och Say LouLou spelar som planerat.

- Det känns mycket tråkigt att missa invigningen av Textile Fashion Center, men jag har tyvärr inget val i detta läget då jag befinner mig i USA och arbetar på min nya skiva. Jag hoppas kunna komma och spela i Borås så snart jag är hemma igen! Daniel Adams-Ray

Anders Wendin, kanske främst känd som Moneybrother, blir den som ersätter. 26 mars släpptes Anders Wendins nya album "Dom ska få se vemdom roat sig med" som blev unisont hyllad av både publik och press. Wendin kommer att spela både låtar från nya skivan och såklart en del Moneybrother-hits.

- Just nu befinner jag mig i Nashville, men självklart vill jag vara med och fira invigningen av Textile Fashion Center, så jag tar med mig mitt band och kommer. Anders Wendin Klockan 20.00 på fredag 23 maj börjar den stora utomhuskonserten på Textile Fashion Centers innergård.

Alla är varmt välkomna och det är fri entré.

Kontaktperson Live Nation: Kim Halling


Om Textile Fashion Center

Textile Fashion Center är en utvecklings- och innovationsmiljö i centrala Borås. Basen för centret är ett tiotal verksamheter inom Borås Stad och Högskolan i Borås som verkar i skärningspunkten mellan näringsliv, offentlig sektor, utbildning & forskning, kultur samt invånare & besökare. Visionen är att vara Europas ledande center för hållbar utveckling och innovation inom textil och mode. Textile Fashion Center öppnade 2014 i en renoverad 100 år gammal textilfabrik där den industriella arkitekturen med varsam hand bevarats och blivit grunden för en inspirerande och attraktiv miljö för affärsverksamhet, lärande, kreativitet och nätverkande.