2015-12-07 13:59Nyheter

Julklappsinsamling i Textile Fashion Center

Inför jul samlar Textile Fashion Center in klappar till förmån för ensamkommande barn och ungdomar i Borås.

Det finns i dagsläget fem boenden för ensamkommande i Borås. De flesta är killar i åldrarna 13-18 år. Ett ständigt behov är skor i stl 40-43 liksom vantar, mössor, halsdukar, underställ och oanvända underkläder och strumpor. Välkommet är också annat roligt som ungdomarna kan ha glädje av som böcker, filmer, spel, sportartiklar, väskor och hygienartiklar som hårvax, parfym/deo och liknande.

Julklapparna kommer fördelas till boendena runt om i Borås. 

Allmänheten välkomnas att lägga sina klappar, märkta med innehåll och eventuell storlek vid granen i entréhallen i Textile Fashion Center fram till den 20 december. Huset är öppet vardagar kl 7-20 och helger kl 12-16. För att hinna del ut innan jul vänligen lämna era klappar senast 20 dec. 

Förra årets julklappsinsamling gav fantastiskt resultat med många fina klappar från både boråsare och företag. Vi hoppas på samma fina respons i år. 

För mer information vänligen kontakta

Matilda Simon Ekström
Marknadskoordinator på Textile Fashion Center
0723 86 94 91
matilda@textilefashioncenter.se 


Om Textile Fashion Center

Textile Fashion Center är en mötesplats i en kreativ miljö för människor, affärer, kulturer, studenter, kreatörer, nyfikna, unga och gamla. Ett kluster för att inspirera människor till att våga göra drömmar till verklighet. Grundidén bygger på att innovativa processer bäst sker i samspel mellan företag, akademi och samhälle. Här finns potential för nya affärer, företag, produkter och forskningsresultat men också för ytterligare kvalitativ utbildning och samarbete mellan kultur och utbildning genom samlokalisering. De verksamheterna som verkar i Textile Fashion Center utgör en enorm kunskapsbank med allt ifrån expertkompetens till utbildningar och forskning i framkant. Textile Fashion Center är en plats för modevisningar, kulturarrangemang, affärsutveckling, utställningar, event, möten, middagar samt utbildning. Tre parter bildar basen för klustret; Borås Stad, Högskolan i Borås och det samlande näringslivet i Boråsregionen.


Kontakt

Git Guldare
Samordnare
Git Guldare