2021-06-30 09:47Nyheter

Inbjudan till 7 juli: Cirkulär ekonomi - finns det på riktigt?

Cirkulär ekonomi är ett hett modeord som ofta används som lösning för att nå världens hållbarhetsmål. Men är cirkulär ekonomi möjlig? Och hur tänker konsumenterna?

Under en digital heldag belyser Science Park Borås begreppet cirkulär ekonomi med exempel från textil- och modeindustrin genom företag, forskare, fackförbund och offentliga aktörer.

Du kan vara med hela dagen eller i de delar som du tycker är intressanta. Dagen sker online, är kostnadsfri och du behöver inte anmäla dig. Arbetar du i centret har du också möjlighet att besöka seminariet "live" i Do-tank Center.  

Välkommen för kunskap, insikter och inspiration!

Läs mer här.
Klicka här för att se programmet.


Om Textile Fashion Center

Textile Fashion Center är en utvecklings- och innovationsmiljö i centrala Borås. Basen för centret är ett tiotal verksamheter inom Borås Stad och Högskolan i Borås som verkar i skärningspunkten mellan näringsliv, offentlig sektor, utbildning & forskning, kultur samt invånare & besökare. Visionen är att vara Europas ledande center för hållbar utveckling och innovation inom textil och mode. Textile Fashion Center öppnade 2014 i en renoverad 100 år gammal textilfabrik där den industriella arkitekturen med varsam hand bevarats och blivit grunden för en inspirerande och attraktiv miljö för affärsverksamhet, lärande, kreativitet och nätverkande.


Kontakt