2020-06-22 12:55Nyheter

Framtidens hållbara konsumtion – Science Park Borås anordnar digital seminariedag

När Almedalen ställer in, försvinner också en unik möjlighet för allmänheten att delta i viktiga samtal som rör vårt samhälle. Den 1 juli 2020 anordnar därför Science Park Borås en digital seminariedag med kreativa samtal om framtida konsumtionsmönster och hur vi uppnår en hållbar handel. Vilka trender driver hållbar konsumtion och hur ser egentligen morgondagens handel och produktion ut om konsumenterna får bestämma? Tillsammans med bland andra F/ACT Movement, Textile & Fashion 2030 och Kairos Future blickar vi i ni framtiden.

Anmälan till webinariedagen är öppen och vem som helst kan delta! Klicka på länken nedan för mer information om hur du går tillväga när du anmäler dig och kopplar upp dig.

KLICKA HÄR FÖR ANMÄLAN


Om Textile Fashion Center

Textile Fashion Center är en utvecklings- och innovationsmiljö i centrala Borås. Basen för centret är ett tiotal verksamheter inom Borås Stad och Högskolan i Borås som verkar i skärningspunkten mellan näringsliv, offentlig sektor, utbildning & forskning, kultur samt invånare & besökare. Visionen är att vara Europas ledande center för hållbar utveckling och innovation inom textil och mode. Textile Fashion Center öppnade 2014 i en renoverad 100 år gammal textilfabrik där den industriella arkitekturen med varsam hand bevarats och blivit grunden för en inspirerande och attraktiv miljö för affärsverksamhet, lärande, kreativitet och nätverkande.


Kontakt