2022-09-08 08:00Nyheter

Drivhuset i Borås bjuder in till populära Do Entrepreneurship

Den 25 oktober arrangerar Drivhuset för åttonde året i rad eventet Do Entrepreneurship i Textile Fashion Center. Det blir en inspirationsdag med syftet att inspirera till att våga följa sina drömmar och förverkliga sina idéer.

Årets upplaga bjuder in till en fullspäckad entreprenörsdag med fler aktiviteter än någonsin, samlat på en gemensam yta i Textile Fashion Center.

På scen svarar två kända entreprenörer på frågor, bland annat från publiken.

Årets entreprenörer: 

– Maja Nilsson Lindelöf: mode, skönhet & livstilsinfluencer/youtuber samt grundare av Lis Bonne Atelier. 

– Cecilia & Carl-Johan Ortmark Söder: livsstilsentreprenören som omsätter över 40 MSEK med sitt GLOWiD.

Efter intervjuerna finns möjlighet till personliga samtal med entreprenörerna på evenemangets Meet and greet-yta.

På entreprenörstorget finns spännande startups som startat sina företag med hjälp av Drivhuset. Under dagen får du dessutom chansen att kika närmare på deras tjänster och produkter.

Läs mer om dagen på boras.drivhuset.se.

Do Entrepreneurship genomförs av Drivhuset i samarbete med Sparbanken Sjuhärad, Studentkåren i Borås, Högskolan i Borås och Textile Fashion Center. 

Kontakt:
Joline Fredriksson
0730-33 21 33


Om Textile Fashion Center

Textile Fashion Center är en utvecklings- och innovationsmiljö i centrala Borås. Basen för centret är ett tiotal verksamheter inom Borås Stad och Högskolan i Borås som verkar i skärningspunkten mellan näringsliv, offentlig sektor, utbildning & forskning, kultur samt invånare & besökare. Visionen är att vara Europas ledande center för hållbar utveckling och innovation inom textil och mode. Textile Fashion Center öppnade 2014 i en renoverad 100 år gammal textilfabrik där den industriella arkitekturen med varsam hand bevarats och blivit grunden för en inspirerande och attraktiv miljö för affärsverksamhet, lärande, kreativitet och nätverkande.