2020-09-09 06:31Nyheter

Det årliga eventet Days of Entrepreneurship byter namn till Do Entrepreneurship

Drivhuset Borås årliga och extremt populära event "Days of entrepreneurship" byter namn till Do Entrepreneurship. Speciellt för i år är också att eventet genomförs digitalt och att det kommer vara höstens hetast inspirationsevenemang! Tidigare år har eventet bjudit på föreläsare som Alexander Pärleros från Framgångspodden, Joachim Lindström från iDeal Of Sweden, Elin Alemdar från Stylein och Alice Moradian från Earth Bite. Även podduon Josefin Dahlberg och Vanja Wikström och Jarno Vanhatapio från NA-KD har tidigare föreläst på Textile Fashion Center och Days of Entrepreneurship.

I livesändningen väntar inspirerande innehåll, challenges och tittarna får ställa frågor direkt till systrarna Roshi och Sharareh Hoss bakom framgångskonceptet @hoss.agency och succén för Boråsföretaget @xv.production!

Hoss Agency

Roshi och Sharareh Hoss driver Hoss Agency - en unik PR- och eventbyrå som erbjuder skräddarsydda tjänster till individer och företag som vill förstärka sina varumärken. De är bland annat kända för sina spektakulära evenemang, kreativa PR-strategier och deras samarbeten med Sveriges största profiler och influencers. Under Do Entrepreneurship berättar systrarna Hoss hur de gjorde för att lyckas och ger sina bästa tips för hur du kan lyckas med dina drömmar och idéer. 

XV Production 

XV Production startade sitt företag med hjälp av Drivhuset. Idag är de en självklar aktör i Borås som arbetar med textilproduktion och hjälper företag att genomföra sina textila projekt. XV Production har stort fokus på hållbarhet och har tidigare gjort upcycle-samarbeten med Re:textile, Gina Tricot och Cheap Monday. Felicia Lundberg och Lovisa Nolander kommer till Do Entrepreneurship och berättar om deras resa från textilstudenter till att idag driva XV Production. 

Anmäl dig via doe20.eventbrite.com

Den 14 oktober är det dags kl 14:00-15:30
Vart: Online, titta direkt via din dator eller telefon.
En länk till livesändningen skickas till mailen strax innan eventet startar.

För mer info kontakta:

Sarah Norving, Verskamhetschef, 070 252 77 54
Matilda Jagendal, Projektledare, 070 822 13 67

https://boras.drivhuset.se/


Om Textile Fashion Center

Textile Fashion Center är en utvecklings- och innovationsmiljö i centrala Borås. Basen för centret är ett tiotal verksamheter inom Borås Stad och Högskolan i Borås som verkar i skärningspunkten mellan näringsliv, offentlig sektor, utbildning & forskning, kultur samt invånare & besökare. Visionen är att vara Europas ledande center för hållbar utveckling och innovation inom textil och mode. Textile Fashion Center öppnade 2014 i en renoverad 100 år gammal textilfabrik där den industriella arkitekturen med varsam hand bevarats och blivit grunden för en inspirerande och attraktiv miljö för affärsverksamhet, lärande, kreativitet och nätverkande.


Kontakt

Frida Stålhandske
Producent
Frida Stålhandske