2020-12-10 14:25Nyheter

Årets julgranstema var självskrivet!

Temat talar sitt tydliga språk

Varje år har Textile Fashion Center en julgran i huvudentrén, gjord utifrån ett unikt, kreativt textilt tema. I år fick granen temat som präglat hela år 2020. Det behövs ingen närmare förklaring. 

Andningsskydden som hänger i granen är makulerade på grund av produktionsfel. Skydden går alltså inte att använda inom sjukvården.

Stort tack till Camfil Svenska AB för samarbetet och även tack till Kasthalls fabriksbutik i Kinna för den vackra mattan. 

Håll ut, håll i och håll avstånd!

Läs i Borås tidning om julgranen


Om Textile Fashion Center

Textile Fashion Center är en utvecklings- och innovationsmiljö i centrala Borås. Basen för centret är ett tiotal verksamheter inom Borås Stad och Högskolan i Borås som verkar i skärningspunkten mellan näringsliv, offentlig sektor, utbildning & forskning, kultur samt invånare & besökare. Visionen är att vara Europas ledande center för hållbar utveckling och innovation inom textil och mode. Textile Fashion Center öppnade 2014 i en renoverad 100 år gammal textilfabrik där den industriella arkitekturen med varsam hand bevarats och blivit grunden för en inspirerande och attraktiv miljö för affärsverksamhet, lärande, kreativitet och nätverkande.


Kontakt

Frida Stålhandske
Producent
Frida Stålhandske