2021-08-17 09:03Bloggpost

Digital kvällsföreläsning med inspiration för en hållbar garderob

Onsdag 25 augusti kl 17.30-19.00 får du kunskap, aha-upplevelser, tips och råd i Textile Fashion Centers nästa kvällsseminarium inom Open Class 2021 - föreläsningsserien med hållbarhet som tema som är en del av Borås 400-årsjubileum.

F/ACT MOVEMENT – INSPIRATION FÖR EN PERSONLIG, HÅLLBAR KLÄDSTIL

Föreläsningen är för dig som har eller vill skapa en egen stil med hållbarhet som ledstjärna eller "bara" är nyfiken på hur det kan gå till. Du får tips och råd för hur du kan förnya och utveckla din garderob helt hållbart utifrån det forskningsprojekt som drivits inom Science Park Borås och involverat tusentals personer.

Föreläsare: 
Adrian Zethraeus, projektledare, Science Park Borås
Gudrun Bonér, stylist och nationell projektledare för F/ACT Movement 
Jennifer Larsson, designer och innovationstekniker inom design, Science Park Borås

Plats: Digitalt via länk som skickas med bokningsbekräftelsen.

För din anmälan – klicka här!


Om Textile Fashion Center

Textile Fashion Center är en utvecklings- och innovationsmiljö i centrala Borås. Basen för centret är ett tiotal verksamheter inom Borås Stad och Högskolan i Borås som verkar i skärningspunkten mellan näringsliv, offentlig sektor, utbildning & forskning, kultur samt invånare & besökare. Visionen är att vara Europas ledande center för hållbar utveckling och innovation inom textil och mode. Textile Fashion Center öppnade 2014 i en renoverad 100 år gammal textilfabrik där den industriella arkitekturen med varsam hand bevarats och blivit grunden för en inspirerande och attraktiv miljö för affärsverksamhet, lärande, kreativitet och nätverkande.


Kontakt