2020-09-29 05:01Bloggpost

Centrets egen After Work: Textilbarens höstpremiär 8 oktober

Välkommen till höstens första Textilbaren - mötesplats för alla inom textil, mode och närliggande branscher i Boråsregionen. 

Textilbaren arrangeras av TEX! by Marketplace Borås som en del av arbetet med att skapa en stark regional och nationell affärsarena för mode, textil och design. Här får man möjlighet att mingla med branschkollegor under avslappnade former och knyta nya kontakter.

Vid varje tillfälle deltar också en gäst. Den 8 oktober gästas Textilbaren av Mats Alfredsson som berättar om Street-fotografering. Mats har en bakgrund inom reklambranschen, men har under de senaste femton åren varit djupt involverad i street-fotograferandets utveckling i Sverige och internationellt och är en av våra mest framträdande streetfotografer. Han har drivit workshops och arrangerat streetfotoresor i städer som London, Berlin, Amsterdam Lissabon och Chicago och är en av upphovsmännen till de stora fotopromenaderna i Göteborg. Hans passion är att dokumentera människor och mänskliga beteende. 

Anmälan behövs
- Med anledning av rådande restriktioner för antal besökare och behovet av avstånd behöver sittplatserna planeras. Sällskap sitter naturligtvis tillsammans.
Maila patrik@marketplaceboras.se antal personer som kommer så ordnas detta.
- Förbeställ också AW-paket med 1 öl/1 glas vin + Pumphusets plocktallrik, 125 kr/person. Alkoholfritt alternativ finns naturligtvis också.

Var:
 The Food Company, centrets restaurang
När:  torsdag 8 oktober kl 17.00 - 20.00

Välkommen!

Notera gärna: kommande Textilbaren den 5 november och 3 december.


Om Textile Fashion Center

Textile Fashion Center är en utvecklings- och innovationsmiljö i centrala Borås. Basen för centret är ett tiotal verksamheter inom Borås Stad och Högskolan i Borås som verkar i skärningspunkten mellan näringsliv, offentlig sektor, utbildning & forskning, kultur samt invånare & besökare. Visionen är att vara Europas ledande center för hållbar utveckling och innovation inom textil och mode. Textile Fashion Center öppnade 2014 i en renoverad 100 år gammal textilfabrik där den industriella arkitekturen med varsam hand bevarats och blivit grunden för en inspirerande och attraktiv miljö för affärsverksamhet, lärande, kreativitet och nätverkande.


Kontakt